Lek, lek, lek

20120526-155956.jpg

Så kul att kusinerna har roligt tillsammans! Fullt upp här. De kommer sova gott ikväll…

20120526-185918.jpg

2 tankar om “Lek, lek, lek

  1. Doug & Melissa ansiktsblock? Gillar tjejerna dem? Alltid bra att ha presenttips till kommande kalas. Ser uta att vara en härlig helg. Här drabbades Nils hårt igår av pollen så vi fick åka till DS igår och få medicin. Hans ögon är som smala streck och det kliar, kliar, kliar…. Det blir pricktest till hösten för att ha koll om han ev har andra allergier.

    • Jätteroliga, tror att det skulle vara en perfekt present, fanns ”tjejig” version med massa smycken och sånt och en ”killig” med pirater, monster osv. Usch, jobbigt med allergier, hoppas Nils mår bättre snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s