På hemväg

20120528-215342.jpg

Nej, hem till Philly orkade Kitty och Stella inte dra mig men hem från stranden i alla fall. En kille vi träffade på gatan tittade lite konstigt på oss! Jag var väl kanske lite stor för den där vagnen men Kitty och Stella insisterade… Riktigt trevligt att få skjuts av sina barn!

20120528-215820.jpg

20120528-215847.jpg

3 tankar om “På hemväg

  1. Känner igen mig! Vi passade vår lilla blomsterflicka i helgen & hon ville att jag skulle åka rutchkana med henne när vi var på lekplatsen. Så jag hängde på, åkte ner & tittade upp – där satt ett gäng föräldrar på parkbänkarna med sina iPhones & bara glodde på mig. Kände mig också lite som ett unikum. 🙂

      • Elsa bad mig, så jag tänkte inte efter en sekund – klart jag skulle åka rutschkana! SEN insåg jag att den kanske inte hörde till vanligheten här… Hur är det på svenska lekplatser, leker föräldrarna mer med sina barn där än här i nordamerika?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s