5 tankar om “Helgens bästa…

  1. Oj vad gott! Glass ÄR sommarens största frestelse tycker jag. Stockholm har fått så många fina ekologiska glass-ställen med så jefvlarns god glass så man svimmar. Och det gör ju inte frestelsen mindre;-)
    Kram
    Martina

  2. Lustigt. Bakar just nu kokoskakor och samtidigt halkar jag in på din blogg för första gången. Härlig blogg du har, lite av allt. Trots att du har det mycket med tentor och annat verkar du leva ett kul liv over there. Värmen hade jag gärna tagit del av. Blåser svinkallt i dag, även om solen är framme. Vill nu ha riktig svensk sommar.

    Kram Malin

    Kika gärna in på min blogg ;o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s