Poesi

20120531-172036.jpg

Nu är det fullt upp fullt upp! Satt vaken till 4 igår (imorse) och jobbade med em skoluppgift, grrrrr… Hann i alla fall till Kittys fina poesistund i skolan men fick skippa picknicken efteråt. Kitty visade stolt alla sina dikter som handlade om allt från träd till salami och cupcakes!

3 tankar om “Poesi

 1. Amy,
  Jag tycker du ar sa duktig! Kampar med skola, bok, barnens aktiviteter samtidigt som du lagar god nyttig mat och hinner springa lopp och trana! Amazing tycker jag!
  Dina flickor ar sa fina och jag blir alltid sa inspirerad och peppad av att lasa. Hinner inte kommentera sa ofta nu for tiden, ar fortfarande i det dar kaotiska smabarns stadiet da det ar ett under om man hinner tvatta haret. Men laser gor jag alltid:)
  Idag ar en bra dag, lillen sov 9 timmar i strack och jag har fatt kaffe! Man far vara glad for det lille!
  Kram

  • Tack Caroline, vad glad jag blir! Ja, det är kaotiskt där i början, helt klart 🙂 Grattis till sömnen, hihi, man känner sig som en ny människa efter en lite bättre natt! Så var det för mig också i morse eftersom jag satt uppe så himla sent/tidigt natten innan… Kramar, ha en härlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s