Helgplaner

Stella vill leka med Georgie (katten) hela helgen. Här är de ute på promenad. Förresten, Kitty och Stella älskar sina nya Keen-skor som de fick i veckan. Nej, de är absolut inte världens snyggaste, men i brist på bättre ord, såååå käcka! Luftiga sneakers som funkar i vått och torrt, kan tvättas, är sköna att springa och leka i…

Men helgplaner var det, massor av kul för oss! Imorgon är det block party hela dagen, Kitty har just varit på genrep, hon är med i gatans lilla teatersällskap som spelar upp sin första pjäs imorgon, spännande! Sen blir det lekar, grillning, lotteri, dragkamp… Och på söndag ska jag på babyshower, alltid roligt. Sen firar vi Kittys födelsedag (för absolut sista gången i år!) med en av hennes kompisar som missade kalaset i april och sedan dess insisterat på att hon vill fira Kitty ordentligt…

Om ni göteborgare ska på några roliga kalas i helgen, glöm inte att den perfekta presenten, nämligen vår bok signerad + presentkort från Mathem, finns på fina Fiori!!!

PS. Roligt att Amanda Schulman gillar vår bok 🙂 Scrolla hela vägen ner

2 tankar om “Helgplaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s