En fot

20120604-064515.jpg

Hittade en serie foton på den här foten i telefonen, känner igen den, måste varit Stella som kidnappat min telefon…

4 tankar om “En fot

 1. haha, jag har en miljon näsborrar i min telefon 🙂

  Och för att kommentera ikapp: Tyckte hunger games var jättespännande (hela trilogin) och filmen var bra också.
  Ser fram emot att bläddra i er bok snart!
  Jag vill flytta till Ph och er gata och vara med på mysiga block parties och grillkvällar och lopp och dragkamp och allt vad det är. Verkar supermysigt!

  Och så en fråga från en som inte riktigt hänger med i svängarna (rättare sagt, inte hinner läsa alla bloggar hon skulle önska…) Vad är det du pluggar nu och är det jobbdags snart eller har du något alternativ på g? (typ författare/bakerska-bloggerska/vad-vet-jag!) 🙂

  • Hej Beata! Ja, de kan hitta på rätt mycket med telefonen de små… Nu har jag just laddat ner andra delen av hunger games på telefonen och ska börja lyssna idag, kul! Jag pluggar till en Masters i näringslära nu och så har det ju varit rätt mycket jobb med boken, skulle vara roligt att göra en till, håll tummarna 🙂

   Tittade in på din blogg, bra jobbat, verkar som om du fått riktig fart på din träning! Kul att läsa!

   Ha e

 2. Oj, oj ser ju inte roligt ut! Men roligt var att jag köpte boken för 249:– Har ju beskrivit den i min blogg så ni vet att jag tycker ni varit alla tiders käcka med både bilder och mycket ”smarrigt”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s