Födelsedagsfirande

20120604-063819.jpg

God morgon måndag! Börjar dagen med att bläddra igenom lite helgbilder här i sängen, gäsp. Igår firade vi alltså Kittys födelsedag, Stellas favoritsång är Happy Birthday så hon tyckte det var jättekul. Mest skrattade vi alla när Stella spillde frosting på magen och det visade sig att hon på något sätt smugit sig till en extra medalj (alla barn fick medaljer efter morgonens lopp, även de som inte var med!) som hon gömt – den hängde där under tröjan.

Hoppas måndagen har startat bra!

En tanke på “Födelsedagsfirande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s