Dagens

20120605-073340.jpg

Dagens lilla detalj – Kitty + Stella på mitt halsband, gör mig alltid på gott humör 🙂 Idag ska jag träffa två kompisar jag träffade när Stella var bebis, vi gick på vagngympa i parken tillsammans och nu är våra flickor snart tre!

2 tankar om “Dagens

  1. Jag har länge önskat mig ett halsband med barnens namn. Har försökt att hinta mannen om det, men han förstår inte mina hintar. Får nog ta och säga det rakt ut till nästa födelsedag. Får väl göra som när man var barn:
    – Det är det enda jag önskar mig! Om jag inte får det så döööör jag!
    (hahaha)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s