10 tankar om “Håller med

  1. Jag håller också med… totalt! Ju fler recept jag testar desto lyckligare blir jag över boken. (och nu har jag testat ett igen!). Ni har verkligen gjort en bra bok!!!

  2. Just ja, glömde ju svara på frågan: Jag firar nationaldagen med familjen. Vi ska på en liten marknad i vår lilla stad som alltid hålls på nationaldagen. Det brukar vara härlig glad stämning blad alla som går där på den avstängda gatan. Sedan ska vi göra något gott till middag. Vad vet jag faktiskt inte än.

  3. Firar med att dels jobba hemma idag – så inte en ledig dag, men åtminstone inte labb/kontorsdag! Sen får det bli sverigeinspirerad middag, farmor har smygskickat hit västerbottensost så jag tror att det blir fänkålsgratäng med ugnsbakad lax. Samt en flaska bubbel till… det är ju lill-lördag också!

    Vilket förövrigt är något jag har fått slita för att få min kille att acceptera, han tror att jag hittat på konceptet & att det inte alls är något vi säger i Sverige! 🙂

  4. Vi flaggar här hemma med vår fina svenska bordsflagga! Får försöka spana in firandet från Skansken på svtplay.

    • Åh, vi borde ha bordsflagga har också, har faktiskt en större variant som vi kan ha utanför huset, undrar om jag kan hitta den i källaren…

    • Åh, önskar att jag också hade en flagga här i Toronto. Får vänta i två veckor till, sen kommer mamma & pappa hit med en sån som man kan sätta på friggeboden/båten. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s