Hurra för Sverige!

Blev lite förvånad när ett av mailen i min inbox imorse hade titeln ”Hurra för Sverige + Systrarna von Sydows frukost” – hihi. Det är så roligt att recepten i boken sprider sig!

Det kunde kanske passa bra med extragod frukost en ledig onsdag? Ni ser väl att jag har svenska flaggor och dill bredvid datorn. Ikväll ska jag göra en presentation om grekisk matkultur för en av mina kurser, håller på att laga tsatsiki och ska ta bilder, tänkte att jag måste smyga in lite svenskt också just idag…

PS. Det absolut bästa priset på boken hittar du förresten här, bara 185 kronor. Ett kap! I vanliga bokaffärer kostar den 298 kronor, så passa på att slå till – jag lovar att den räddar sommaren! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s