Liiiiite shopping

20120607-152955.jpg

Föll för söta Orla Kiely-mönster på Uniqlo, sånt man blir glad av att ta på sig! Nu blir det nog en kaffe och stationen, måste hem till Philly och gå på föreläsning ikväll.

20120607-153144.jpg

6 tankar om “Liiiiite shopping

  1. Idag fyller jag 22år och en av mina presenter var din och Ebbas bok! 😀 Så fort jag kommer hem från jobbet ska jag sätta mig ner och kolla igenom boken och välja ut något som jag kan bjuda på på mitt kalas nästa vecka. Det är verkligen en fin bok ni gjort! Kanske skickar iväg en bild sen på det jag gör 🙂

  2. Hej!
    Har nyligen börjat läsa din blogg, den är så mysig! Jag undrar vad det är du pluggar, läste nånstans att du är läkare, kompletterar du för att kunna praktisera i USA?

    • Hej Em! Jag läser en masters i Human Nutrition, har arbetat med forskning inom fetma och folkhälsa här och kände att det skulle bli ett bra komplement för mig. Det är en väldigt intressant utbildning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s