Just nu

20120608-101146.jpg

Stella pysslar vid köksbordet, jag dricker kaffe och funderar på hur länge de där plåstren i luggen ska få sitta kvar…

Happy Friday allihop!

2 tankar om “Just nu

  1. Hej!
    Jag vill bara skriva några rader och berätta hur glad jag är. Jag vann! Jag vann 1:a pris – er fina bok och några härliga ACO-produkter i ACOs tävling. Ett stort brev har legat i butiken och väntat över en vecka och jag har inte hunnit gå dit och hämta ut. Men så idag tog jag mig dit. Gissa om jag blev glad! Er bok är verkligen superfin.
    Med vänliga hälsningar
    Anna Starbrink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s