Skulptör?

20120612-085058.jpg

Kitty håller ständigt på att knyta och greja med alla möjliga saker hon hittar här och där. Den här flaskan på snöre ska visst hänga på grinden för att välkomna våra grannars nya hundvalp som kommer hem om några veckor… Hmm, får se hur länge mamman kan låta den hänga kvar…

Tror att jag får anmäla henne till ”found objects sculpture” till hösten, känns som att det borde passa perfekt!

2 tankar om “Skulptör?

  1. Fniss… Du kanske kan avleda med att föreslå att ni går & köper en liten present till hundvalpen istället, att de tycker mycket mer om tuggben än plastflaskor. 🙂 Fast det kanske är bäst att välja en djuraffär som bara säljer tillbehör & inte faktiska djur – kan tänka mig att det kan bli lite jobbigt annars!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s