Alla flickor

20120617-124759.jpg

Kitty övar på att simma utan simdyna… Spännande! Här sitter vi alla tre på Stellas tåg till New York.

4 tankar om “Alla flickor

  1. Åh, det ser ut som himmelriket! Iaf om man jämför med Sthlm där det regnat nästan hela helgen. Sommar och bad känns avlägset… 🙂

  2. Nu har jag fått er fina kokbok! Så kul att läsa! Och du, världen är ju liten när man bor i Götet. Såg i slutet på boken att du hade gått på gamla fina Rudebecks, du måste ha gått ett eller två år innan mig. Jag gick ut ’98. Jag tror jag antog att du hade gått på Sam eftersom Ebba gick där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s