Ses vi den 7 juli?

Ur kapitlet om barnkalas - receptet på Stellas citronkaka...

Ur kapitlet om barnkalas – receptet på Stellas citronkaka…

Vi har fått många frågor om signeringar i göteborgstrakten, den 7 juli blir det äntligen av!

Då bjuder Ebba och jag alla bokshopping-sugna till paviljongen nedanför Grand Hotel. Där bjuder vi på smarriga smakprov, dessutom en liten gåva till de 20 första som köper böcker på plats. Tipsa gärna vänner och bekanta om att passa på att göra en utflykt till Marstrand lördagen den 7 juli… Det är dessutom ”Match Cup”-helgen, så det händer ju massa roligt på ön just då.

Hoppas att vi ses där!

7 tankar om “Ses vi den 7 juli?

  1. Hade gärna kommit, men det blir nog inte eftersom jag inte tror vi är i de krokarna då! Men jag hoppas ni får en trevlig dag med många glada bokköpare! De kan ju inte annat än bli glada när de går hem med er underbara bok!

    Och nu blev jag jättesugen på citronkakan. Jag undrar om man inte skulle ta och baka lite imorgon! 🙂

  2. ååh fina marstrand. härligt ni har det som får spendera somrarna där.
    fina bilder från boken! härliga färger och stella är ju bara helt bedårande. jag ser grymt mycket fram emot min lilla moas tvåårsdag om någon månad. ska bli superkul att baka, pynta och fira! ha en skön sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s