Glad för brev


Då och då droppar det in så fina mail om boken 
och jag blir lika glad varje gång. 
Tack till er som skriver - det värmer! 
 
Kära Amy,

Måste bara skriva till dig och tacka 
för den fantastiska kokboken! 
Fick den av min syster i födelsedagspresent och 
att sitta och bläddra i den när min lilla bebisdotter 
sover är ren och skär njutning! Och den fina texten din syster 
skrivit om dig framkallade 
ett massivt tårflöde! (amningshormoner???)
 
Har redan använt den då vi i helgen var bjudna på grillparty. 
Hade med mig melon- och fetaostsallad 
samt coleslaw som"knyttillbehör" och hade 
dessutom med en burk som jag märkt med "Sommargott" 
(egen variant av ert rosa chokladbräck) och ett ex av boken 
(som jag köpte signerad på St Sigfrids) 
som värdinnepresent. Mycket uppskattat! Kommer definitivt 
att gå fram och tacka dig personligen 
om jag ser dig på Marstrand i sommar. 
Hoppas ni får tillfälle att ge ut ytterligare en bok. 
Kanske "Jul med systrarna von Sydow"?

PS från Amy. Ni kanske ska baka kolatårta 
till midsommar?!

10 tankar om “Glad för brev

 1. Det här inlägget blev jättekonstigt formaterat (eller vad man nu säger) och jag har ingen aning varför! Något grått bakom liksom, hmmm…

 2. Har precis bjudit på brownies och blondies från er kokbok på jobbet och de blev jättegoda! Samma sak med den rostade blomkålen, som fick stående ovationer därhemma. Ser fram emot att laga igenom kokboken i sommar!

 3. Apropå kolatårtan fick jag precis senaste numret av Buffé och där har en tjej gjort den och vunnit 10 000 i matcheckar i Icas tårttävling. OK, hon kanske inte har snott receptet från er, tårta med kondenserad mjölk/kola-kräm och digestivebotten verkar ju ganska vanligt utomlands, men man (läs: jag) blir ändå väldigt förvånad, det känns ju som man skulle skicka in ett recept på prinsesstårta och vinna första pris!
  Nåja, god tårta i varje fall…

  • Jag hörde också om det! Precis, man kunde skicka in ett recept på prinsesstårta 🙂 Men det är ju svårt det där med mat, allting är ju egentligen varianter av något annat… Typ köttbullar som kryddas med olika lands speciella kryddblandningar osv! Jag vill också vinna massa mat!

 4. Vi ska ha barnkalas här imorgon och jag har precis tagit ut kardemummakakan ur ugnen som vi vuxna ska ha och mumsa på. Jag hoppas den blir god…

   • Den blev inte riktigt så hög och fin som jag hade hoppats, men den var väldigt god ändå 🙂 Alla på kalaset gillade den. Nu har granntanten fått en bit också så vi får se vad hon säger 🙂

 5. Kolatårtan till midsommar it is! Åh, vad roligt att du blev glad för det jag skrev. Och jag blev glad för ditt svar.

  Önskar dig en härlig midsommar och välkommen till Sverige!

 6. Jag tycker förövrigt också att ni skall göra en Jul med systrarna von Sydow! Med massor av privata bilder (det är ju sånt som är roligt!) och en diskret air av lyx och överklass. Ja, förlåt, men jag älskar det! Tycker inte om pråligheter och in-your-face, men diskret… Hela er familj är ju dessutom så söta! Usch, ni känner jag mig lika fånig som när jag får fem år sedan kommenterade att Jeff hade sexiga armar, men det ÄR ni! Både utseende- och beteendemässigt, har sett både August (pluggande på KB) och er mamma (tillsammans med Ebba på stan), och varje gång jag sett någon i er familj ler och skrattar ni. Ok, det kan ju vara tillfälligheter, men det gör ändå ett trevligt intryck. 🙂
  Haha, antagligen går ni inte omkring och skrattar jämt, det fattar ju jag också, men…

  Har du läst Vinterns goda ting av Anna Bergenström? Underbar och stämningsfull, exakt så men med er familj i stället, jag hade garanterat köpt den, och säkert många med mig!

  • Hihi, nja, vi skrattar nog inte alltid 🙂 Men bra att vi gör ett trevligt intryck i alla fall!! Absolut har jag läst Vinterns goda ting, det är min favoritbok bland mina julböcker, så fantastiskt mysig och bra. En julbok skulle vara väldigt kul att göra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s