Måste bara…

Kan inte låta bli, precis när jag skrivit om de fina breven vi får så plingade det till i min inbox, ännu ett, måste bara dela med mig… Nu packar vi ihop det sista i Connecticut och tar nog vägen om New Haven på hemvägen. Laddar ni inför Midsommar?!

Hej Amy!

Idag fick jag hem er bok, äntligen! 
Eftersom vädret är urtråkigt här idag, (spöregn och kalla vindar) så kröp jag ner under en filt i soffan och började bläddra i boken. 
Jag blev fast! Två och en halv timma senare hade jag läst varje liten text i boken, kikat på alla otroligt fina bilder, gått igenom alla recept och hunnit bli både inspirerad och imponerad över vilket fantastiskt jobb ni gjort! 
Jag tycker så mycket om boken och kommer ha stor användning av den. 
För första gången någonsin har jag hittat en bok där jag faktiskt känner att jag vill prova på varenda recept!
 
Ofta kan jag tycka att kok/bakböcker är lite krångliga. Det ser så fint ut på bilderna men när man sedan läser receptet orkar man knappt ens försöka sig på rätten/bakverket. 
Men i er bok är det tvärtom! Allt känns enkelt och lättlagat, samtidigt som det ger en känsla av lyx och ”piff”. 
Jag tror verkligen man kan imponera på tjejgänget med dessa recept utan att slita sitt hår. 
Ni har verkligen lyckats med er bok!! 
Jag bara längtar efter att börja prova på recepten!
 
Så jag ville egentligen bara tacka dig/er och ge er en stor eloge för att ni har skapat denna fantastiska bok! 
Den och ni har verkligen gjort min dag! (trots regn och 6 grader varmt (kallt..) i slutet på juni!)
 
Ha en riktigt fin sommar, och hoppas bokinspirationen håller i sig så vi får se en uppföljare framöver!
 
Grattis till succén och världens största Kram!

4 tankar om “Måste bara…

  1. Jag håller med! Er bok är så bra. Inspirerande i både text och bild 🙂 Och så fin att den fått vara framme på mitt bord nu i över en vecka!

    • Tack Hanna! Kul! Vill också ha boken framme på mitt bord men har noll böcker kvar nu, ser fram emot att komma hem till boken i Sverige 🙂

  2. Jag laddar som tusan trots att jag är ordinerad sängläge pga hemskt stökig tvillinggraviditet. Tanken var att vi skulle fina midsommar på vårt nya lantställe utanför Norrtälje men alla såna planer har fått skjutas på framtiden. Istället kommer ett par vänner över till vår lägenhet i stan (älska såna vänner!) och vi ska äta sill och göra er succéartade kolatårta igen. Tack för att du länkade till mitt inlägg om den 🙂
    Hoppas att du får en fin midsommarhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s