Haircuts

20120620-102204.jpg

Dags att bli sommarfina! Hmmm, jag kanske hinner få topparna klippta jag också… Så himla bra salong med massor av leksaker (och tatueringar, piercings och leopardmönster!) så Kitty och Stella skulle nog kunna underhålla sig själva under tiden…

2 tankar om “Haircuts

  1. Hej Amy!
    Idag har jag gjort både din granola och grötbrödet från er fina bok och jag kan säga att båda resultaten blev toppen! Granolan är rent ut sagt livsfarligt god – jag har gått och småätit på den hela dagen så till morgondagens frukost är det nog inte mycket kvar…. Bara att göra en ny omgång med andra ord! Tack för all inspiration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s