Se till att vinna nu!

Igår hade vi det svalt och skönt i ett grådisigt Connecticut. Nu är vi tillbaka i Philadelphia och pust vad varmt alltså! Ska visst bli 36 grader idag och 38 grader imorgon, lite regnskogskänsla med ständigt klibbiga kläder… Jag rensar, fixar och förbereder inför nästa resa. Och känner mig som en hemsk tv-mamma… Men så får det bli vissa dagar. Planen för idag är frisörbesök för Kitty och Stella och en barnfestival i eftermiddag, ska bli kul!

Men nu till det viktiga, tror att jag har glömt att tipsa er om att ni kan vinna vår bok hos MåBra, spana in och vinn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s