Flyg bättre?

Gwyneths timing är perfekt, senaste Goop-mailet handlar om flygtips, hoho (bittert skratt) – de flesta tipsen är inte särskilt användbara för mig tyvärr. Vad sägs om att smörja in sig med en tjock, härlig body lotion innan man hoppar i flygplanspyjamasen? Nja, det kommer jag inte att göra, brukar vara lite dåligt med flygplanspyjamasar när jag flyger. Det är också försent för mig att fundera på att flyga med en A380 (hmm, jag har ingen koll på flygplan!?) eftersom kabinluften inte är lika uttorkande… Att inte checka in bagaget, nej, det kommer inte att funka för oss…

Sen var det ju några roligare tips också, böckerna till exempel, klickade hem ”Gone Girl” till min kindle, låter väldigt spännande! Nu när flickorna är lite större kan jag nog hinna läsa några sidor på planet. Stella har inte varit någon vidare resenär (blir helt stirrig och vill inte sitta still en sekund!) på de senaste flygresorna, men jag håller tummarna för att hon är lugnare den här gången…

7 tankar om “Flyg bättre?

  1. Haha, läste det precis, har aldrig ens sett en flygplanspyjamas…. Känns inte direkt som att man befinner sig i toppskiktet för att få en uppgradering heller när man flyger med två små barn. Men på måndag är det jobbresa, vem vet?

    • Hihi, inte jag heller faktiskt, kommer ihåg när jag var liten och pappa kunde komma hem från affärsresor med en liten necessär med flygstrumpor (läskigt nyloniga) och ögonbindel, tyckte det var väldigt kul!

  2. Önskar mina flygningar var sådär men det skall nog gå bra på SAS economy också;-) måste in och läsa GOOP nu

  3. Av alla guldkorn så var nog min favorit ”Window people are slightly more selfish than aisle people.”. Jag som är en sann Aisle Person kan ju säga att jag sitter där HELT av den anledningen att det innebär att jag kan ta mig till nödutgången fortare. Mindre folk att springa över, så jag kan ju inte säga att jag är helt osjälvisk…

  4. När jag sitter ”aisle” är det mest för att jag tycker att det känns jobbigt att be dem utanför att flytta på sig när jag ska gå på toaletten, vill inte vara till besvär, typiskt en sån person jag är 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s