Packstress

Snart fiskar vi krabbor på Marstrand igen! Alla längtar. Men innan dess måste vi få i ordning packning och komma iväg, känns alltid lite stressigt. Har långa ”kom-ihåg”-listor som jag bockar av. Försöker att inte packa för mycket också, barnen använder ju gärna i stort sett samma t-shirt och shorts varje dag! Fast jag vill gärna ha lite fint med mig…

Nej, nu ska vi iväg och ta en kaffe (iskaffe!) med en svensk kompis på stan, mjölk får det väl bli för Kitty och Stella. Ut i hettan!

8 tankar om “Packstress

  • Känns så svårt att tänka sig att man ska ha med sig tjocka tröjor och regnkläder med vädret vi har nu! Längtar efter att ha väskorna packade… När åker ni?

   • Torsdag, så om en vecka;-) ser till att 5-åringen har med sig stövlar och regnjacka, vi andra trotsar svenska sommaren med shorts och fleecejacka! Packar så lite som möjligt men…. När åker ni? Får se om jag kan ta mig till Marstrand den 7 juli, vore så kul att träffa dig.

   • Åh, det vore jättekul!!! Annars får vi allt ta och se till att ses i New York, vi har ju inte varit där mycket senaste tiden, blir oftast CT men till hösten tror jag nog att det blir någon längre New York-helg 🙂 Oj, just det, har packat ner regnjacka och byxor till K+S men inga stövlar, måste se om de vi har ens är passar fortfarande… Funderar också på om jag ska ta med stövlar till mig själv, hmmm… Vi åker redan på lördag, så snart!

 1. Åh vad kul att ni kommer till Marstrand! Jag gillar er bok såå mkt : ) provade melon- och fetaostsalladen idag och den var utsökt! Parmarullarna gjorde succee på Almas dop. Älskar de vackra bilderna från Marstrand också! Dessutom används nagellacket från goodiebagen flitigt.
  Glad midsommar! Vore kul att ta en fika på Bergs. kram

  • Absolut fika på Bergs, ser fram emot det! Så kul att höra att du lagat från boken och att det blev bra dessutom 🙂 Ses snart! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s