Nästan redo

Idag har jag sprungit runt på stan och fixat ärenden, det blev väl någon liten sak till mig själv också… Kunde inte motstå de söta sommarförpackningarna på MAC och ett extra läppglans är ju absolut nödvändigt, eller hur? Jo, men i alla fall ett med SPF 20, det tycker jag allt… Nu ropar Kitty att hon och Jeff har ett ”dance party” däruppe, med bara hiphop-musik, time to join the party tror jag, får packa vidare om en stund!

3 tankar om “Nästan redo

  1. Hej Amy! En sak som jag alltid har undrat, har man AC hemma i husen i de tidvis varma delstaterna i USA? I affärer osv kör dom ju ofta på som tusan med AC, men har man det generellt hemma också?

    • Hej Emma! Ja, absolut, antingen central air eller ”units” som man sätter i fönstret, vi hade inte ”klarat oss” utan ac här. I Philadelphia är det oftast runt 30 grader (och ibland upp emot 40!) i juli och augusti och kan vara väldigt varmt i juni och september också. Åh, vad skönt det ska bli att vara hemma i svala Sverige 🙂

      • Ok! Ja, det måste ju bli nästan outhärdligt utan. Funderade på skillnaden med varma europeiska länder som Italien osv där man inte har AC i samma utsträckning. Tack för en jättemysig blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s