Popsicles

Igår sa vi hejdå till svenska kompisar på den lilla popsicle-butiken som öppnat precis mellan våra hus. Såååå gott! Kitty och Stella valde jordgubb-rabarberlemonad och för mig blev det vietnamese coffee. Nyfiken på goat cheese-cherry (fast lite skeptisk) och nutmeg banana caramel låter gott också! Det får bli glasspinnar när vi kommer tillbaka efter sommaren. Gillade de söta brickorna också och det visade sig såklart att de kommer från IKEA – kanske får bli en tur dit inom kort…

Nu lite kaffe för mig innan jag tar itu med packnings-slutspurten. Jag har packat för mycket kläder till mig själv, men det var för svårt att välja helt enkelt! Måste försöka rensa lite bland Kittys och Stellas grejer… Bara några timmar kvar…

6 tankar om “Popsicles

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s