På Marstrand!

Hej!

Tänk, nu har vi landat och packat upp (såklart tog jag med mig alldeles för mycket kläder, äsch, får se till att använda allt ändå…) och till och med hunnit med en omgång cirkelträning på Båtellet nu på morgonen. Så härligt att vara på Marstrand, trots ruggigt och regnigt väder. Det kändes som lyx att vakna i ett svalt hus utan att behöva ösa på med luftkonditionering.

Kitty och Stella älskar sitt nya fina rum med våningssäng som mormor och morfar har fixat. Måste fota och visa er! Har bara min svenska (uuuuurgamla!) telefon för tillfället men hoppas kunna ordna så att jag kan använda min iPhone och blogga med. Hoppas hoppas! Internet har vi inte heller hemma, så vi har varit alldeles bortkopplade sen i lördags. Letar efter mitt lilla modem som jag la kvar här förra sommaren men kan inte hitta… Får nog skaffa ett nytt sådant också. Hoppas att ni har det bra allihop så hörs vi snart!

PS1. Gammalt foto, Kitty på morfars båt, himlen ser ungefär likadan ut nu i alla fall!

PS2. Flygresan gick jättebra! Flickorna var så duktiga. Stella höll sig vaken rätt länge, men precis när jag började känna mig riktigt trött och irriterad somnade hon mitt i en mening (nja, mitt i ett skrik snarare, eller något sånt…)

2 tankar om “På Marstrand!

  1. Skönt att höra att resan gick bra, låter underbart med lite svalare temperaturer (vi är väl de enda som tycker det;-)). Ser framemot när vi äntligen är framme på Brännö på fredag eftermiddag och kan pusta ut lite…. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s