Hunger Games

20120706-093204.jpg

Nu drar jag ut på en promenad runt ön med Hunger Games i lurarna – spännande och härligt! Molnigt och blåsigt på Marstrand idag, hoppas det bättrar sig snart… Ikväll blir det mysig hemmamiddag med en kompis jag saknat och imorgon såklart boksignering – kul!

10 tankar om “Hunger Games

  1. Läser, men har inte gett mig till känna förrän nu. dumt ju. I alla fall, såg jag filmen INNAN jag läste boken och ändå tyckte jag det var grymt spännande. Fast jag visste precis vad som skulle hända och då är det VERKLIGEN spännande skrivet. Mycket nöje och lycka till i morgon

  2. Hej Amy! Hur kommer det sig att du har din mans namn på slutet och Ebba har sin mans namn innan von Sydow? Finns det regler för det? Bara nyfiken! Kram och grattis till all framgång med boken.

    • Hej Rebecca! Ja, Eva har rätt, det finns olika regler. Här i Sverige blir det sista namnet ”riktigt” efternamn och det andra blir mellannamn, tror i alla fall att det är så det fungerar… Jag tyckte von Sydow Green lätt bättre än tvärtom 🙂

  3. Rebecca: Hur man väljer sina efternamn i och med giftermål och vilka val man kan göra beror på bestämmelser i respektive land. Svar ja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s