Första veckan

20120712-100015.jpg

Första simskoleveckan slut, Stella har plaskat och haft kul, Kitty är sååååå nära att simma nu! Tennisavslutning för Kitty i eftermiddag (med glass = mycket nöjd Kitty…) och sen sticker vi iväg på en liten road trip med Grundsund som mål.

2 tankar om “Första veckan

  1. Åh Grundsund! Nu blev jag väldigt avis känner jag. Var där 3 gånger på semester på 90-talet och har liksom alltid längtat tillbaka. Julen 2010 överraskade min syster resten av familjen med att hon hyrt hus där en vecka. Så förra sommaren var vi där en vecka och bara njöt!!! Fantastiskt ställe! Fast det gått 15 år sen sist så var allt sig likt.
    Ha så mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s