Nytt till hösten?

Oj, oj… Nu har bloggen hamnat i kläm igen. Tiden flyger iväg här på Marstrand! Igår kom Jeff och nu hoppas vi på 10 härliga semesterdagar tillsammans hela familjen innan det bär av mot Philadelphia. Jag sitter och filar på en stor cdon-beställning, måste ju bunkra upp med massa svenska filmer, skivor och böcker inför hösten. Har en liten korg ihopklickad på oiidesign också… Förresten, i början av sommaren fick jag ett härligt mjukt nattlinne från Beach House Company och nu kom ett mail med deras höstnyheter. Man kanske borde testa mjuka jersey sheets? Låter skönt tycker jag!

Gissar att sommarlovet börjar närma sig sitt slut för er allihop. Kitty börjar inte skolan förrän i början av september så hon har ett tag kvar ändå, men vi borde nog sätta igång med hennes sommarläxor snart…

3 tankar om “Nytt till hösten?

  1. Ifall det blir ont om plats i resväskorna så kan jag tipsa om att läsa böcker på ipaden. Går ju att låna från svenska bibliotek samt att köpa från dito.se till exempel. Musik går ju att ladda ner (lagligt) och samma med filmer, frigör massa utrymme i resväskorna. Hoppas ni får en toppensemester!

  2. Hej! Har varit så fullt upp i sommar och tyvärr ingen tid för bohuslän. Nu jobbar jag. Men skall se om jag kan hitta på ngt på 10 dagar…
    Har en kokbok utan signatur ju 😉

  3. oj, om du inte har skickat iväg din beställning, kan jag ge dig tips om de fenomenala danska serierna ” brottet” och ” livvakterna”! maken och jaghar verkligen varit helt fängslade, och det har blivit en del alltför sena kvällar av den anledningen. Mycket sevärda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s