S’mores…

Trendenser-Frida har inspirerats av vår bok och gör s’mores i öppna spisen, mmm vad gott det låter… Får inte glömma att skaffa ingredienser och göra smores här på Marstrand någon gång i veckan. Marshmallows, kex (marie-kex, brago, något i den stilen, graham crackers i originalet), choklad och grillspett behöver vi. Sen är det bara att grilla marshmallowsen krispiga, förbereda ett kex med en liten chokladruta på, lägga på marshmallowsen och klämma ihop med ytterligare ett kex. Enkel efterrätt om man grillar!

6 tankar om “S’mores…

  1. Nejnej, inte Brago till s’mores, det blir för sött! Mariekex eller några osötade smörgåskex. Blir så sött ändå med marshmallows. Häromdagen såg jag recept på s’moretinis, vodka med marshmallowsmak var huvudingrediens. Kanske också värt att testa?

  2. Vill tacka för en bra och inspirerande kokbok, er Granola är numera ett måste till frukostbordet, hade inte ens funderat tidigare på att man skulle göra egen men nu så… Fortsatt trevlig sommar!

  3. vilken bra efterrätt!!! vi testade häromkvällen efter att ha provsmakat årets första egenfiskade kräftor. det blev mysigt att grilla marshmallows över stearinljus i den mörka augustikvällen. kan tänka mig att det här blir en fin efterrätt i höst, att grilla i kakelugnen i matsalen. given succe hos småkusiner och grannen signe 3 år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s