Back in Philly

20120821-133526.jpg

Nu är vi hemma igen, morgonen ägnades åt att packa upp, pust… Som alltid så här inför hösten tänker jag att nu måste jag verkligen få ordning på allt! Leksaker här och där (överallt…) och alldeles för mycket kläder i alla garderober. Men först måste ju allt packas upp, renset får bli nästa steg. Skolstart för någon igår? Spännande tider!

Just det, Kitty gillar sin fina papegoj-tröja från svenska How to kiss a frog! Extra mycket för att den har fickor där man kan stoppa allt möjligt, väldigt bra för en sakletare som Kitty.

10 tankar om “Back in Philly

  1. Kul att följa dig i Philly igen! Så tråkigt att jag aldrig fick tummen ur att komma till Marstrand. Men det kommer fler tillfällen hoppas jag, jag har ju boken.
    Hösten är bra för nystart och utrensning. Dina flickor är så stora så det tycker säkert det är kul att hjälpa till. Kan ju mannekänga och själva vara med och rensa! Kram till dig!

  2. Hoppas ni lyckas rensa ut och får mer plats! 🙂 Min son skulle rensa ut bland sina leksaker igår. Han tyckte dock att ALLT var bra att ha och än så länge är det lika mycket kaos som innan…

    • Ja, de brukar ju ha lite svårt för rensandet… Kitty tycker dessutom att kapsyler, små snören, stenar, pinnar, plastbitar och sånt är mycket viktigt att spara på!

  3. Välkommen tillbaka! Så kul att ha följt ee sommar på Marstrand!! Ja, här är det 2 veckor idag till Kindergarten börjar, väldigt spännande;-) Jag finns på instagram under newyorkbo (är privat men accepterar förstås!)

  4. Ja forra veckan rensade vi har hemma o det Blev en hel del att donera till vanner men aven red cross, skont! Igar borjade Emma 4:an och Noah borjade kindergarten, hjalp det var jag verkligen inte beredd pa. Han har ju alltid varit min baby men sa kommer det nog alltid att vara. Det gick I alla fall jattebra. Lycka till for kitty nar hon borjar skolan. Ska Stella Borja pa forskola? Keam

    • Oj vad stora de är! Stella börjar i ny dagisklass när hon kommer tillbaka efter labor day, det blir också en omställning, vi ska hälsa på där idag, hoppas hon gillar det 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s