På Landvetter

Blev så glad när jag såg vår bok på Landvetter! Och vad fint det börjar bli där förresten. Nej, nu kör vi igång den här dagen, lite lek med Stellas nya dagisgrupp en stund på förmiddagen och i kväll är det date night som gäller för Jeff och mig – kul!

En tanke på “På Landvetter

  1. Ber om urse4kt ff6r sent svar :Din kommentar: Vad spe4nnande med den de4r groattn! Fast det ser lite le4skigt ut tycker jag Svar: Tack ff6r din kommentar! Mjo, liite le4skigt var det, eftersom det faktiskt hade rasat innan! Ockse5 kan det ju faktiskt trilla ner sme5sten uppifre5n, men ingen hje4lm fick man le5na (man betalade ff6r att ge5 in i groattn) Men det var en spe4nnande upplevelse iallafall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s