Just nu

20120829-132733.jpg

Stella vilar, Kitty kollar Saltkråkan och jag bygger en liten sjörövarborg i playmobil… När det står från 4 år på paketet hoppas jag verkligen inte att de tror att en 4-åring kan sätta ihop det själv. En 34-åring klarar det dock rätt bra!

6 tankar om “Just nu

 1. Hej Amy!
  Jag ska spendera 2 dagar i Philly nu i oktober och undrar om du har några bra tips på vad man kan ha för sig! Vilka är de bästa shopping-gatorna, sevärdheter och vilka områden är trevligast att bo i?

  Tack för en riktigt bra blogg!
  Mvh Isabell

  • Hej Isabell! Vad kul med en resa till Philly. Jag skulle satsa på att bo någonstans rätt nära Rittenhouse Square för då tar du dig lätt runt i stan och är nära shoppingstråk. På Walnut Street och runtom från ca 13-19:e gatan finns massor av stora kedjor etc (Anthropologie, Banana Republic, GAP, Barneys…) och annat och på Chestnut Street alldeles nära finns Sephora, J Crew etc.

   Park är en jättetrevlig restaurant alldeles på Rittenhouse Square, Barbuzzo på 13:e gatan är riktigt bra!

   Liberty bell måste man väl nästan se, roligt att strosa runt nere vid Independence Hall om man är någorlunda historiaintresserad.

   Barnes Foundation är ett väldigt speciellt konstmuseum som just flyttat in till stan, alla pratar om det, googla, kan säkert vara något!

   Hör gärna av dig igen så ska jag försöka komma med några fler tips 🙂

   • Tusen tack! Blev så glad när jag vaknade upp till ett så snabbt svar! Hör gärna av mig igen om jag har fler frågor. Ska bli jätteroligt att upptäcka Philly, har varit i New York några gånger men känner att det är dags att vidga sina vyer 🙂 Vill också säga att eran kokbok är helt fantastisk, så fina bilder och supergoda recept! Tack igen för tipsen, hör gärna av mig igen om jag har fler frågor 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s