Regn, regn, regn

Kitty, Stella och jag hade faktiskt en riktigt mysig dag igår, trots regn som vräkte ner med jämna mellanrum. Vi trängde ihop oss under ett paraply alla tre och lyckades klara oss från lekplatsen till frissan någorlunda torra. Sen blev det pannkakslunch, men när vi tänkte gå hemåt kom ett sånt där regn som liksom forsade, då kastade vi oss in på närmsta café, värmde upp oss med varm choklad (vi blev kalla när vi kom in, utomhus var det dock 30 klibbiga grader!) och torkade en stund. Hela eftermiddagen blev väldigt rolig för Kitty och Stella eftersom de inte kunde låta bli att gapskratta varje gång de tittade på mig. Jo, jag slog nämligen till på en höstlugg, känner mig väldigt nöjd själv men tydligen ser jag helt otroligt kul ut, hmmm?!

6 tankar om “Regn, regn, regn

  1. Det är kanske en eftersläntrare till Isaac? Fruktansvärt vad det blev mycket skador söderöver – alla dränkta hus och även människor som omkommit i vattenmassorna. Jag tycker du är söt i lugg……….

  2. Hej Amy! Jag har stått och bläddrat, läst och klappat på din och Ebbas bok men som student är det tyvärr inte det pengarna går till. Men så kom mamma hem med boken till mig som en liten ”sista terminens present” (jag läser till arbetsterapeut) och så glad jag blev! Redan dagen efter slog jag och pojkvännen till på de amerikanske pannkakorna till frukost, jättegoda! Vill bara passa på att tacka för en helt ljuvlig bok! Kram Erika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s