Hur?

20120919-124746.jpg

Alltså ibland förstår jag inte hur jag klarar mig en enda dag i den här världen! Satte mig på biblioteket för att plugga och inser att den stora boken + en folder med papper jag behöver för ett möte senare i eftermiddag är borta. Hmmm… Tog visst ut dem ur väskan när jag köpte soppåsar på CVS i förmiddags, springer svettig tillbaka och visst, där finns boken + folder, yes! Och det här är kanske din nyckelknippa också frågar killen? Oj, oj, att nyckeln var borta hade jag inte ens märkt. ”Don’t worry, we take care of you” fortsatte han, ja det är ju verkligen himla tur.

5 tankar om “Hur?

  1. Härligt med andra som dessutom tycker om att hålla reda på oss som ibland glömmer!

    Amy; du är ju duktig på mat och på att äta rätt! Vad är ditt bästa tips på fredagsmys med man och barn? Enkelt men mycket gott efterfrågas;-)

  2. Så underbara människor det finns! Med såna personer känner man att det finns hopp för mänskligheten. 😉
    Men du är inte ensam, själv upptäckte jag efter en stund i duschen, tidigare idag, att jag fortfarande hade glasögonen på mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s