Regn och rusk

20121003-075210.jpg

På hemväg efter morgonens regniga springrunda, svettigt och fuktigt – åh vad jag längtar efter härligt svalt höstväder nu! Vill dra fram mina tröjor, mjuka halsdukar och boots men idag ska det visst bli 27 grader varmt i Philly, inget tröjväder direkt… Annars är det full fart nu, höstens kurser och projekt har dragit igång. Det blir mycket pusslande för att få ihop allas scheman! Hoppas oktober har börjat bra för er allihop 🙂

4 tankar om “Regn och rusk

  1. Det later naestan som ni har tropiskt vaeder i philly..brukar det vara sa i oktober?
    Och snaella Amy vill du laenka dina instagram till bloggen..det skulle jag (it-noerd) gilla.
    kram Gunilla N

    • Det brukar vara lite knäppt väder i sept-oktober. Nu i veckan ska det visst pendla mellan 6 och 27 grader, mycket svårt att veta vad man ska klä på sig på morgonen 🙂 Och yes, nu försöker jag fixa det där med instagram genast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s