Trevlig helg!

20121005-145532.jpg

Som vanligt körde Stella och jag igång helgen redan fredag morgon. Först gympa (för Stella, kaffe + mail för mig…) och så vidare till Trader Joes för att handla mat. Vi hittar alltid något nytt kul att testa, den här gången grönkålschips och kokoschoklad – mmm. Just det, hann förbi en sportaffär för att köpa tennisrack också, började på kurs förra veckan, jättekul! Nu är det snart dags att hämta Kitty på skolan, sen kommer svärföräldrarna från New York. Imorgon åker Jeff och jag på minisemester till Pocono Mountains, jippi!

20121005-145901.jpg

Nix, halsband shoppades inte, bara fönstershopping men visst är de fina, ååååh…

6 tankar om “Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s