Firar fredag

20121026-102807.jpg

Stella och jag firar fredag på vårt vanliga sätt: gympa (kaffepaus för mig…), handla mat på Trader joe’s och hämta Kitty i skolan. Idag blir det dessutom lunch i trevligt sällskap på Le Pain Quotidien. Härligt! Gick förbi en bil med hela bakluckan full av vackra blommor, bröllop på gång kanske…

PS. Passa på att baka i helgen! Vårt goda bröd kanske? Se så fint det blev när Johanna bakade det 🙂

4 tankar om “Firar fredag

  1. Har eran kokbok och har provat ett par recept – allt mycket gott. Idag blev jag inspirerad och slog till på grötbrödet – rackarns vad bra det blev! Jag föredrog att baka dem i formar. Redan ett favorit recept. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s