7 tankar om “Sko-fråga

  1. riktigt sköna och snygga! fyndade själv ett par i somras 🙂 snygg löpar-outfit. hur ofta tränar du? jag har världens bästa runda i området där jag bor men får bara inte till regelbunden träning… hm det är väl bara att ta sig i kragen och sticka ut! 🙂

    • Åh, det är så svårt det där med rutinerna och regelbunden träning! Jag springer 2 ggr i veckan med en kompis, fast många gånger blir det bara en gång för att någon av oss är bortrest eller så är killarna bortresta… Sen går jag på tennis kurs 2 ggr i veckan, fast det blir inte alltid 2 ggr det heller 🙂 Brukade vara så bra på att träna med dvder hemma i källaren en den här hösten har jag inte riktigt kommit igång… November kanske är vår månad?!

      • åh jag ska leta upp en löpar-partner tror jag. eller snarare pw-partner. har fått till ett par rejäla rundor denna vecka faktiskt! tennis är så fantastiskt kul. tog ett par kurser som mitt jobb anordnade gratis på kungliga tennishallen i Sthlm (lyxigt!) och nu spelar jag så fort tillfälle ges. en rolig sport som kräver sin kondis (kondition då, inte kak-och bullkondis hehe)! ha en skön helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s