Margiela?!

20121115-111335.jpg

Alltså hallå! Köper någon de här grejerna? Gick just förbi hm nu och var tvungen att ta en titt. Hängde mängder kvar av allt, gissar att det kommer att förbli så. En gigantisk tröja (alltså, jag menar inte oversize utan typ storlek kingkong) eller en midjeväska stor som en ryggsäck kanske? Stenhårda vita jeans? En rund skjorta? (den var faktiskt någorlunda ok…) Eller halsbandet på bilden med en löshårstofs som ser ut lite som min lilla tofs brukar göra? Nej, trist när grejerna känns så extrema och svåranvända. Inget ha- begär här, men jag undrar vad HM ska göra med allt som blir över? Sånt slöseri!

10 tankar om “Margiela?!

 1. Håller med! Tycker inte att de har haft något riktigt bra sen Sonia Rykiel då jag köpte en massa fina kläder som håller än.
  /Lovisa

 2. Jag har bara sett grejerna på bild men jag kan ju inte direkt påstå att jag blir sugen på att köpa något av det… Håller med dig och tror att det är en stor risk att allt sammans blir kvar i butiken

 3. Alltså, jag har ju sett många här i Canada som går runt med en tvättbjörnssvans på väskan – men den där sorgliga lilla tofsen… Nej den hade jag definitivt skippat! 🙂

 4. Det där har jag helt missat, men så undviker jag också att köpa mina kläder på HM eftersom det känns som kortsiktiga lösningar pga dålig kvalité etc.
  Lägg sen till deras tillverkningsmetoder i Asien där de utnyttjar människor nästan som slavar för att vi ska kunna köpa billiga kläder.
  Känns unket tycker jag.

  Kram Mrs G

 5. komiskt! ser verkligen ut som löshår. jag håller med, vad har de tänkt sig med margiela-kollektionen? känns mer som ett skämt, som att man driver med modevärlden och alla trendslavar ute i världen. ok att man kan hitta nya snitt och materialkombinationer men vem vill ha, eller är snygg i överhuvud taget, ett täcke eller en hel pläd? och reklamfilmerna är riktigt roliga. på ett ironiskt sätt. säkert inte gjorda med en gnutta humor alls men jag blir full i skratt. med detta sagt vill jag nämna att jag älskar mode och gillar h&m:s idé med designsamarbete. men allt är faktiskt inte snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s