God jul från Götet!

20121218-162800.jpg

Stella och jag landade i ett gråmulet Göteborg i söndags och nu njuter vi för fullt av julmys med släkt och vänner. Ebba och Marianne kom en snabb sväng hit, så roligt, sen ses vi i Sälen nästa vecka. Kitty går ju i ettan nu och då går det inte bara att ta ledigt en vecka sådär, så hon och Jeff är kvar i Philly denna veckan. Ikväll ser jag fram emot bio och kanske framförallt att plocka en riktigt härlig godispåse innan, mmm! Det där plockandet är något alldeles speciellt för mig 🙂

Nej, nu tillbaka till femina-läsande ch glögg här, julmusiken är på och Stella bygger med lego här bredvid.

14 tankar om “God jul från Götet!

 1. Hej Amy!
  Aentligen tillbaka pa bloggen igen..har vaentat sa…ni onskas alla en jaettemysig julhelg och ett Gott Nytt 2013.
  Varma haelsningar ifran Frankrike.
  Gunilla N

 2. Hej Amy!
  Kul att du skriver lite igen, jag saknade dina inlägg, hoppas ni får en riktigt fin jul med massor julmat och mys. Jag har precis sagt ja till en rolig kurs i vår och sen ska jag läsa magister till hösten ska bli spännande nästa år. Många julkramar!!!!

 3. Hej Amy! Jag har länge läst Ebbas blogg och klickade nyss in mig på länken hon hade med eran intervju från MAMA. Jag var med om nästan samma sak som du. Har nu en underbar fantastisk dotter på 8 månader, hon kom den 21 april, jag var då exakt sju månader gången. I vecka trettio blev jag inlagd på sjukhuset för havandeskapsförgiftning och efter fyra dagar fick jag HEELP syndrom. Jag var väldigt sjuk och nära att stryka med. Jag blev väldigt inspirerad av att du fått en frisk graviditet efter din havandeskapsförgiftning! Börjar bli sugen på syskon om ett tag men är lite rädd att bli sjuk igen. Framförallt då jag inte vill vara inlagd och ifrån min dotter. Jag undrar, när kom din dotter ”ikapp” i utvecklingen? Här på BVC säger de att de tar ca två år. Min dotter är jätte pigg och en väldigt stark tjej och har inga komplikationer 🙂 Jag blev förlöstt med akutsnitt i vecka 31+1 och hon vägde 1560 g.

  • Har också Amys graviditet nr 2 som pepphistoria;) Fick mitt barn v26 pga svår preeklampsi men utvecklade inte HEELP. Hoppas på att våga oss på syskon om ngt år;)

  • Sent svar!! Men vill bara peppa lite 🙂 Så roligt att din dotter verkar må bra nu, jag skulle säga att det tog ca 2 år att komma ikapp med utvecklingen + Kitty var sen med att prata, där var hon nog inte ikapp förrän i 3-årsåldern (samma med Stella i och för sig, de två språken kanske!). Min bästis hade eklampsi och HEELP med sin första men allt gick jättebra med tvåan! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s