Tre kusiner i skidbacken

Skärmavbild 2013-01-08 kl. 12.41.23

 

Ojoj, tänk vilken lång och härlig semester vi har haft! Kitty och Stella fick in nästan två roliga skidskoleveckor (Kitty i snökanonerna, hon var väldigt nöjd med namnet, och Stella först som snöboll och sen snögubbe) och nu börjar de bli rätt så snabba mina flickor. Men nu är vi hemma och allt börjar dra igång. Roligt det också som tur är. Vi lyckades packa upp alla väskor och komma i ordning rätt bra under helgen och ikväll börjar mina kurser igen. Nu är det mycket som ska göras, men i vår vill jag se till att hinna med små pauser då och då också, inte fixa och jobba hela tiden, vad tycker ni? Någon som har några nyårslöften/planer inför 2013?

3 tankar om “Tre kusiner i skidbacken

  1. Absolutt! Jeg skal ta hånd om meg selv bedre i 2013. Komme i gang med treningen igjen. Legge meg tidligere. Ta en liten pause da og da. Spise mer regelmessig. Vi mammaer er veldig flinke til å passe på våre barn (som det skal være),men vi glemmer noen ganger oss selv. -og en frisk og sterk mamma er bedre for barna også! Lykke til med det nye året. Trivelig med oppdatering fra deg igjen =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s