Fina mockasiner

Skärmavbild 2013-01-09 kl. 21.31.59

Det är så kul med Instagram! Som sagt, ni kan följa mig där också på @amysilveria men hur som helst. Framför allt är det ju kul att följa små händelser i vardagen, till exempel från Ebba och company borta i Stockholm. Nu såg jag att Ebba hade lagt upp en bild på Mariannes Nowali-mockasiner som låg slängda i hallen, de är ju så söta! Jag skulle nästan (!?) vilja ha ett par till mig själv att gå runt i hemma på våra kalla golv här i huset… 😉

Annons

4 tankar om “Fina mockasiner

  1. Har du direktlänk till ditt (och gärna Ebbas om det är offentligt) konto? Jag fattar inte vad jag gör fel, men jag lyckas aldrig få upp sidorna om jag inte får en länk. Kanske man själv måste vara registrerad för att se? Eller funkar det bara på mobil?

    • Jag tror att man själv måste vara registrerad för att se, hmm? Kan också vara så att det bara funkar på mobil eller ipad typ… Ska se om jag kan testa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s