Friskt och gott!

20130116-172549.jpg

Åh vad jag älskar apelsinerna den här årstiden! Cara Cara, mmmm… Nu äter jag apelsinskivor, yoghurtglass och granatäpple framför teven på kvällarna. Och så några bitar saltlakrits för att bryta av. Mycket bra kombo!

4 tankar om “Friskt och gott!

 1. Hej Amy!
  Saa kul naer du skriver nagot pa bloggen…webstagram…inte riktigt samma sak!
  Ja visst aer det haerligt med citrusfrukter…smaeller i mig flera stora Navel apelsiner om dan!
  Haelsningar fran ett kyligt sydfrankrike.
  Gunilla N

 2. Hej Amy!
  En fråga som inte hör till inlägget.
  Du verkar ha varit så otroligt duktig och pluggat en hel del i dina dagar, och med brist på förebilder och ingen annan i familjen som studerat på universitetet, hur orkar man bäst? Har du några tips på hur man bäst klarar av tuffa studier?
  Jag pluggar juridik och det gick galant första terminen men tappade liksom tempot och motivationen andra, i strävan efter att hitta ngn balans mellan plugg och det övriga i livet. Vilket misslyckades.
  Hur orkar man ta sig upp efter en dålig tenta som bara resulterade i ett B/BA ( godkänt räcker ju inte långt i juristvärlden) och har du några tips på hur man bäst klarar av studierna och hur man bäst lägger upp sin planering?
  ALLA möjliga tips är så varmt välkomna, alla råd som kan dyka upp.
  Tyvärr är det få i bloggvärlden som kan ge inspiration för en student som inte ägnar sin karriär åt, men tycker väldigt mkt om, mode.
  / Anais

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s