Måndagsyoga och vitaminer

IMG_6671Fullt upp denna veckan med tenta både imorgon och på onsdag + en del andra grejer som ska bli klara. Tänkte att jag skulle starta veckan med lugn i kroppen – morgonyoga i min mysiga och rogivande hemmastudio se ovan. Hmmm… Med lampan släckt funkade det rätt bra. Nu snöar det utanför fönstret, inget vi är bortskämda med här i Philly! Och jag tankar på med vitaminer och kaffe. Dags att köra igång!

IMG_6673


IMG_6674

3 tankar om “Måndagsyoga och vitaminer

  1. Heja att du vågar visa ett lekrum/allrum i all dess glans. Inget blogg-piffande. Befriande för en som alltid undrar hur alla får ihop det.
    Och missförstå mig inte. Jag tycker du verkar ha ett underbart trivsamt hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s