Sleepover

20130201-213731.jpg

Nu sjunker jag ner framför Greys och hoppas på att Kitty + kompis tystnar däruppe så småningom… Känner att jag blir ”stränga mamman” när kompisar sover över, tycker bara inte alls det är kul när barnen är uppe för sent och är supertrötta dagen efter! Jag också för den delen… Happy Friday!

3 tankar om “Sleepover

  1. Älskar Greys. Håller med om att man blir den stränga mamman när barnen har sova över-kompisar. Det trodde jag inte att jag skulle bli innan jag fick barn!

    Gjorde föresten den goda Toves bästa Kardemummakaka igår ur boken. Den är ju såååå god!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s