Lill-kusin, snart kommer vi!

amyebbaSåg att Ebba hade lagt upp den här gamla bilden i sin blogg. Eller så gammal är den kanske inte?! Åh, det ser ut som en typiskt härlig Sälen-dag som antagligen avslutades med bastu och sedan god middag hemma som mamma lagat, sedan sjunka ner i sofforna med smågodis…

Hur som helst, så har Kitty och jag bokat biljetter till Sverige över påsken. Jippi! Kitty har lov i skolan så vi passar på att åka och träffa den nya lilla kusinen. Det ska bli så roligt, han ser så gullig ut på alla bilder som Ebba skickar och som Kitty, Stella och jag inspekterar mycket noga!

4 tankar om “Lill-kusin, snart kommer vi!

  1. Vilken härlig sak att se fram emot, riktigt spännade! Bra att ni har möjlighet att ta er över, uppskattas säkert väldigt. Såg du galan i natt, vore kul med en rapport om vad DU tyckte och hur ni/ du firade oscar night 🙂

  2. Vad härligt för er alla! 🙂 Och jag håller med JW: vem lyckades bäst på Oscarsgalan enligt dig? Jag gillade många klänningar – bl.a. Kerry Washington som alltid vågar lite mer än alla andra. (På ett bra sätt.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s