Fredags-greenie

greenie

Oj, oj, det blir ju lite dåligt med bloggandet nuförtiden. Och 1 mars är det idag, hjälp, tiden går alldeles för snabbt just nu! Fast i och för sig, att våren närmar sig med stormsteg är väl inte så dumt… Fredagar är mina och Stellas fixardagar då vi handlar, tvättar, grejar och leker lite förstås. Idag ska vi på playdate hos Stellas kompis Adeline och Stella har längtat efter det hela veckan. Kul!

Just det, så testade jag äntligen att göra en grön smoothie hemma idag och det blev så himla gott. Väldigt enkelt också. Till mig och Jeff mixade jag ihop några nävar babyspenat (typ 3-4 dl), 1 övermogen banan (då blir det sött även utan tillsatt socker!), 2 dl frusen mango och 2,5 dl mjölk. Jag mixade med min vanliga stavmixer och det funkade jättebra. Testa ni också! Och ha en härlig helg 🙂

 

6 tankar om “Fredags-greenie

  1. Tack, det blev så gott! (Trots att mina bananer inte varit övermogna.) I morse tog jag lättfil i stället för mjölk – mycket lyckat det också.

  2. Tror du att jag kan använda havredryck till smoothien i stället för vanlig mjölk? Jag tål nämligen inte mjölk. Är laktosintolernat. Är sugen på att göra smoothien. Kan man använda djupfryst bladspenat i stället för färsk? Raija

    • Hej Raija! Havredryck (eller sojamjölk, eller mandelmjölk?!) tror jag fungerar utmärkt. Hmm, fryst spenat borde fungera men använd då rejält mycket mindre för den är så kompakt… Ber om ursäkt för sent svar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s