Vårkänslor och ett reatips!

Skärmavbild 2013-03-04 kl. 14.06.11

Spring is in the air! Apropå vårkänslor så måste jag passa på att komma med ett tips om vår kokbok, ”Sommar med systrarna von Sydow”. Den heter ju sommar men maten och recepten är riktigt vårfräscha och passa faktiskt väldigt bra såhär års. Nu blev jag tipsad om att den dessutom (!) är på rea, eller himla bra pris, på den här sajten. För bara 158 kronor får du festmenyer, tips och massvis med goda recept som garanterat gör succé… Som min granola, till exempel!

Skärmavbild 2013-03-04 kl. 14.08.06

Den här är en annan favorit som vi fått väldigt mycket beröm från glada bokköpare om. Avokado-gazpachon! Den perfekta svalkande förrätten på vårkanten eller sommaren, dessutom överraskar den ofta lite. Gästerna har ofta inte ätit den förut.

Skärmavbild 2013-03-04 kl. 14.08.23

7 tankar om “Vårkänslor och ett reatips!

  1. Gjorde din garam masala-blomkål förra veckan, helt otroligt gott!

    Tycker ni skall göra en höst- och julbok också, finns inget mysigare än böcker om julen! Med kanske ett avsnitt om amerikansk jul fotat i ert hus i Philadelphia och Halloween och Thanksgiving et c? Skulle kunna bli väldigt intressant, trots att man hela tiden hör snack om amerikanska högtider vet man ju ofta inte mycket mer än pumpor och kalkoner… Fast det kanske är allt det finns att veta, hehe.

    • Vad kul! Åh, håller med dig, jag har dessutom blivit höstfantast de senaste åren och älskar allt ”höstigt” här i USA typ pumpa, apple cider etc…

  2. Haha, jag håller också med! Gillade verkligen er bok. Den var så mysig och välarbetad!! Vore jättekul med en julbok!! Skulle köpa den omedelbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s