Glad fredag och heja heja på Kvinnodagen!

IMG_6865

 

Snöblask på fredagmorgonen här i Philly. Snart ska vi iväg på author celebration på Kittys skola. Hon har skrivit om sin hjälte, Rosa Parks blev det, passar ju väldigt bra på Kvinnodagen! Annars längtar jag och Kitty mest efter spring break för då åker vi ju och hälsar på nyaste lill-kusinen i Stockholm. Vi försöker skypa då och då (Kitty visade honom en kanin som hon gjort på bilden) men bebisar gör sig faktiskt rejält mycket bättre i verkligheten, det är liksom meningen att man ska få hålla och klappa på dem… Hoppas att ni alla har en härlig fredag och firar kvinnodagen lite extra!

En tanke på “Glad fredag och heja heja på Kvinnodagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s