Stella och jag

20130315-131151.jpg

Åh, gillar verkligen mina fredagar med Stella, vi fixar, trixar och pysslar och gör ärenden såklart. Nästan varje fredag blir det en tur till CVS och sen vidare till Trader Joes där Stella hjälper till att handla mat. Hon funderar mycket på vad vi behöver och idag kom hon fram till ärtor och pistachnötter. Lite blommor också såklart, kul att välja tillsammans! Nu slappar vi hemma och sen ska vi hämta Kitty och leka ute tror jag. Ingen vårvärme idag dock, brrr… Ha en härlig fredag!

20130315-131535.jpg

20130315-131547.jpg

Fredagsblommor!

20130315-131624.jpg

7 tankar om “Stella och jag

  1. Hej Amy!
    Jag har en fråga som jag har lurat på ett tag; du bor ju i Philly, men verkar åka Sverige ganska ofta, hur löser du det med jobb och skola? Jag är lite i samma sits, gift med en Amerikansk man, bor i LA och jag skulle väldigt gärna vilja dela upp min tid mellan USA och Sverige (särskilt när vi får barn), men det känns som att det är svårt att lösa när man jobbar och barnen går i skolan? Skulle vara jättesnällt om du kunde berätta lite mer om hur ni gör? Om det känns för privat så förstår jag absolut, men jag har följt din blogg ett tag så jag tänkte att det skadar inte att fråga i allafall 🙂

  2. Hon har blivit så stor din lilla fina Stella. Åren går så fort när man fått barn! Väntar på en uppdatering här på bloggen, eller ligger den i vila?

  3. Livet tuffar ju på, så visst förstår man – men synd att du slutat blogga. Har läst dig sen veckorevyn och saknar dina mysiga texter och fina bilder. Hoppas ni mår bra, tack för många härliga bloggår.
    Kram Sara

    • Hej Sara! Åh, man vet aldrig, det poppar säkert upp inlägg här någon gång i sommar, den här våren har det bara varit fullt upp hela tiden! Vi mår bra annars, följ mig på instagram vet jag, där är jag mer aktiv (det har nog tagit lite bloggenergi från mig…). Kramar! Amy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s