Connecticut!

20130825-070114.jpg

Nu en sista sommarvecka hos svärföräldrarna i Connecticut innan allt kör igång. Härligt! Sist vi var här firade vi Stellas fyraårsdag några veckor i förväg med minikalas för Stella, Kitty och kusin Mona. Denna veckan inga kalasplaner, men lite jobb för mig – testa recept, inte så plågsamt direkt 🙂

5 tankar om “Connecticut!

    • Hej och tack Clara! Till hösten kommer jag göra ett ”dietetic internship” för att kunna få ut min dietistkompetens + skriva vidare på en del projekt som kommer så småningom. Ska bli jättekul att arbeta med patienter igen 🙂

  1. Vad kul! Jag såg läkaren och journalisten Michael Mosleys BBC-reportage om hur olika slags motion lönar sig olika för människor beroende av deras gener och tyckte att det var så intressant. Jag tänker att det borde kunna ha betydelse även för vilken mat man mår bäst av. Nu verkar många testa 5:2-dieten här.

    • Hej Clara! Ja, det har jag läst en hel del om det där med träning och hur olika det påverkar oss. Det verkar också finnas en träningsnivå som är ultimat just när det gäller viktnedgång och tränar man mer så börjar kroppen kompensera och hålla hårt i alla reserver… 5:2 är inte alls så populärt här, åtminstone inte kring mig, men det är faktiskt inga av de olika dieterna. Intressant att trenderna går igenom så otroligt starkt i Sverige när det gäller sånt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s